Gå til hovedinnhold

Endelig er vi her

Velkommen til Scene Nord!

Det er med stolthet vi endelig kan presentere Scene Nord.

Som Kultur i Troms og Scene Finnmark har vi på hver vår kant jobbet i mange år for å være en styrke for kulturlivet i Troms og Finnmark, og det skal vi nå fortsette med som en samlet institusjon – men vi skal bli enda bedre.

Vi bor i en landsdel som har mye historie, mange sterke identiteter og signaturer, og et mangfold som må videreforedles. Vi oppdager stadig nye temaer og fortellinger som fortjener å løftes og Scene Nord skal være en viktig ressurs for nettopp dette. Gjennom solide samarbeid skal vi skape nye signaturer og historiene skal frem i nye drakter.

Publikum skal kunne la verden rundt stoppe opp en liten stund og bare nyte. Innimellom er det noe så enkelt som dét vi trenger alle sammen. – Brynjar Rasmussen, kunstnerisk leder.

Scene Nord vil være i stadig utvikling. Dette er bare starten. Vi skal være en tydelig stemme i det nordnorske kulturlivet, men vi skal også lytte til våre arrangører, publikum, utøvere og kulturbransjen forøvrig. Med bakgrunn i pandemisituasjonen har vi valgt å ikke ha en stor fysisk markering av denne lanseringen. Vi lanserer derfor digitalt og på alle våre turnéer som går utover høsten.

Vi gleder oss voldsomt til å komme i gang!

Guovdil

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.