Gå til hovedinnhold

Om oss

Store opplevelser på små steder!

Scene Nord leverer kulturopplevelser til mennesker i alle aldre i hele Troms og Finnmark, på hvert minste nes og i hver minste bygd, hele året, innen alle kunst- og kulturuttrykk, og vi er en av Nord-Norges største kulturaktører!

Scene Nord er underlagt Troms fylkeskommune og Finnmark fylkeskommune og består av Landsdelsmusikerordningen, Den kulturelle skolesekken, Folkemusikk Nord, Den kulturelle spaserstokken, UKM (Ung Kultur Møtes) og Bok- og kulturbussen. Scene Nord har også fokus på å bruke musikk til å bevare samisk kulturarv og kulturkompetanse, blant annet gjennom prosjektet Sápmi Music.

I tillegg til å utvikle egne produksjoner er Scene Nord et senter for utvikling og samhandling mellom kulturaktører i Troms og Finnmark, og skal blant annet sikre og videreutvikle kompetanse på produksjon, turné og lokale arrangører, samt være en støttespiller og samarbeidspartner for det øvrige kulturlivet i fylket. Vår administrasjon er lokalisert i Vadsø og Harstad.

Aktuelt

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.