Gå til hovedinnhold

Bok- og kulturbussen fyller 20 år

Jubileumsmarkering 22. april med presentasjon av ny bussdekor!

Bok- og kulturbussen har formidlet norsk og samisk litteratur, musikk, visuell kunst og kulturarv i Sør-Troms i 20 år! Bussen, som nå er en avdeling i Scene Nord, er et supplement til skolebibliotekene og det totale bibliotektilbudet i distriktene, og ombord kan du låne bøker, få tilgang til ulike medier, tips og veiledning om litteratur, og innimellom tilbys det også kulturarrangementer.

Leder for Bok- og kulturbussen, Anne Gerd Lehn, gleder seg veldig til å invitere til 20-årsmarkeringen, som finner sted fredag 22. april ved Sandstrand oppvekstsenter i Tjeldsund. I anledning jubileet presenteres det også et helt nytt bussdekor!

Første del av programmet starter i skolegården kl. 09:00 og er åpent for alle som vil komme. Da blir det tale ved Anne Gerd Lehn, snorklipping og gratis is! Etter dette er det barnas dag og da får elevene ved oppvekstsenteret blant annet minikonsert med Scene Nords cellist Runa Bergsmo, forfattermøte med Jan Tore Noreng og mulighet til å låne bøker fra bussen!

Se hele jubileumsprogrammet på Bok- og kulturbussens hjemmeside her

Aktuelt

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.