Gå til hovedinnhold

UKM i møte med DKS

Samarbeidsprosjekt mellom Den kulturelle skolesekken i Troms og Finnmark og UKM Norge for å øke aktiviteten i UKM Finnmark!

Den kulturelle skolesekken er på besøk i alle kommuner med ulike kunstnere innenfor mange sjangere. Hvorfor ikke se om det er mulig å utnytte denne ressursen bedre? Etter forespørsel til kunstnerne stiller de fleste av dem seg positivt til å bidra med verksteder av ulike slag til ungdom på ettermiddagstid. Av miljøhensyn er det mange kunstnere som uansett ikke reiser hjem i helgene når de er på DKS-turné og som tenker at det kan bli fint å utnytte tiden ekstra godt med verksteder for ungdom i helgene.

Dette prosjektet gir oss en unik mulighet til å teste en samarbeidsform mellom DKS og UKM, men ikke minst vil det bli et kjempegodt ekstratilbud til ungdommen, sier Mona Aas Johansen i DKS Finnmark.

Det vil tilbys ni ulike aktiviteter i løpet av høsten 2021 og våren 2022. Disse er gratis under forutsetning av at kommunen selv organiserer lokalt, tilrettelegger lokaler, promoterer og sørger for påmeldinger. Samarbeidet med UKM Norge har gjort det mulig å tilby aktivitetene gratis ved at UKM bidrar med midler til honorar, mens fylkeskommunen ivaretar organisering og reise, diett og overnatting.

KLIKK HER for å se alle aktivitene som tilbys

Vil du melde deg på? Ta kontakt med UKM-kontakten i din hjemkommune!

Engasjerte kunstnere
Maria Solheim, artist og låtskriver
Absence Crew, dansekompani
Sigurd Johan Heide, koreograf og danser
OFFSCEN med ulike utøver innenfor scenekamp
Jan Rune Blom, animatør
Filmveksthuset Tvibit
Bianca Hisse, billedkunstner

Aktuelt

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.