Gå til hovedinnhold

Scene Nords Erika Toth vant kulturpris

Vår kollega ble tildelt årets kulturpris fra Sparebank 68° Nord!

Foto: John Henry Storhaug

Sparebank 68° Nords Kulturpris, som deles ut årlig i samarbeid med Harstad Tidende, tildeles enkeltpersoner, grupper eller foreninger som har utmerket seg spesielt innenfor kulturlivet i Harstadregionen. Vi er veldig stolte over at årets pris går til vår kollega i Scene Nord, fiolinisten Erika Toth!

Prisen ble delt ut tirsdag 19. oktober på Galleri Nord-Norge i Harstad, og på utdelingen fikk vi høre juryens begrunnelse, prisvinnerens yndlingskake ble servert, og til slutt fikk prisvinneren selv servere et musikalsk innslag.

«Årets prisvinner har hele verden som arena som musiker, – og hun bor i Harstad! Det er over 20 år siden hun inntok byen og landsdelen, – flyttende fra Amsterdam. Hun er født og oppvokst i Ungarn, og drømte om å bli musiker allerede som femåring. Den drømmen har hun realisert på en fortreffelig måte. I dag er hun en kjent og elsket musiker i bygd og by i hele Nord-Norge, – samtidig som hun jevnlig spiller sammen med sine internasjonale musikerkolléger.» – Sparebank 68° Nord

Aktuelt

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.