Gå til hovedinnhold

Bli med og bestem DKS-programmet for neste skoleår

Vil du at din klasse skal være med og bestemme hva som skal på programmet i Den kulturelle skolesekken i 2022-2023?

Vi ønsker å gi dere mulighet til å fortelle hva elevene ønsker seg på programmet i DKS, så nå søker vi klasser fra 1.-10. trinn i Troms og Finnmark som har lyst til å være med og velge et tilbud innen hvert kunstuttrykk. Vi trenger seks klasser – én for hvert kunstuttrykk (scenekunst, musikk, litteratur, visuell kunst, film og kulturarv). Klassen kan ønske uttrykk, men det kan være at dere får tildelt et annet uttrykk, alt ettersom hvor mange klasser som søker.

I november vil juryklassene blant annet få tilsendt videomateriale i forbindelse med fem ulike produksjoner som dere skal vurdere ut fra noen enkle kriterier. Deretter må klassen innen 1. januar melde tilbake hvilken produksjon dere likte best og som dermed blir med i neste års program i Den kulturelle skolesekken i Troms og Finnmark. Klassen vil bli premiert for innsatsen med et gratis filmkurs i januar/februar!

Påmeldingsfrist er 22. september

KLIKK HER for å komme til påmeldingsskjemaet

Ved spørsmål, ta kontakt med Mona Aas Johansen i DKS på tlf.: 414 14 234

Aktuelt

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.